<style>.lazy{display:none}</style>Wat zijn minileningen in België en hoeveel geld kun je lenen – Minilening Aanvragen

Bij een minilening in België, welke voorwaarden worden er gehanteerd en verschillende soorten minilening zijn er allemaal? Dat zijn vragen waar op deze website antwoord word gegeven. Om het ijs te breken zijn hier alvast een paar minilening in België aanbieders op een rijtje.

Credivite.be of Cofidis Myline.

Bij deze kleine lening verstrekkers die je geld lenen vanaf 500 euro kun je online terecht en ze beloven snelle uitbetaling. Bij sommige is het allemaal toch nog vrij moeilijk om door de goedkeuring te komen. Er word geen bkr toetsing gedaan voor een minilening in België maar wel een check bij credietregistratiebureau’s. De tarieven die berekent worden zijn best pittig. De minilening in België hebben maar een korte looptijd en je moet minstens 21 jaar jong zijn en een baan hebben.

Om bij Credivite.be of Cofidis Myline een kleine lening te krijgen moet je aan veel voorwaarden voldoen. Er zijn bijvoorbeeld geen mogelijkheden voor weekloners via uitzendbureau, zelfstandig ondernemers, ziektewet, enz…. Je moet tevens een inkomen van minimaal 1200 euro p.m. hebben.

Sinds de laatste wetswijziging kun je in België snel geld lenen zonder toetsing en registratie. Ik zou het ook niet meteen willen geloven maar snel geld lenen kan echt. Je kunt bijvoorbeeld snel 500 euro lenen op de website van Credivite.be. Credivite verstrekt snel kleine leningen en proberen extra geld te verdienen door spoed overboekingen te doen als de leningaanvrager er om vraagt of een sms stuurt voor extra geld.

Je kunt op dit moment ook een bijna snel lening krijgen bij Cofidis Myline. Zij rekenen ook maar een paar cent voor een lening. Let wel dat deze bedrijven geld moeten verdienen en dat gebeurd voornamelijk door de spoed overboekingen en de boetes voor te laat terugbetalen.

Er zijn nog een andere bedrijven maar deze kredietverstrekkers verstrekt leningen tot 750 euro en noemen zich specialist in kortlopende leningen. Het is snel geld lenen en niet anders want als je netjes alles terugbetaald op tijd dan betaal je maar een paar cent. Bij Cofidis Myline kun je maar beperkt lenen.

De laatste is Auxifina.be die beweerd handig en betrouwbaar geld te lenen. Je kunt bij deze mensen lenen en je moet binnen de afgesproken  termijn worden terugbetaald. Je kunt snel geld lenen vanaf 500 euro zonder verdere kosten. Er worden steeds strengere eisen gesteld aan deze leningen en daarom is het goed om ze met elkaar te vergelijken. Dat bespaart wel wat geld.

Bij het aanvragen van een minilening in België moet je de volgende stukken overleggen: