<style>.lazy{display:none}</style>Renteloos als student geld lenen – Minilening Aanvragen

Als student geld lenen? Dat is een eitje met de informatie die u kunt vinden op deze site! Als student zijnde wilt u niet te veel betalen. U kunt het geld immers als student hard genoeg gebruiken! Er zijn een aantal sites die u kunnen voorzien in een renteloze lening. Helaas zijn er door recente wetswijzigingen een aantal zaken veranderd en zijn er minder aanbieders van deze renteloze leningen. Maar toch hebben we twee goede aanbieders van deze renteloze leningen die wij u graag aanraden. De aanbieders die wij aanraden zijn Ferratum en Cashper

Waarbij wijzelf Ferratum het meest interessant vinden!

Beide sites geven u de mogelijkheid om snel en goedkoop geld als student te lenen. Het nadeel van beide site’s is dat er relatief weinig geld geleend kan gaan worden, daarom worden het mini leningen genoemd. Zo is het maximum bij Cashper 1000 euro en bij Ferratum kunt u maximaal 800 euro lenen.

Renteloos als student geld lenen.

 renteloos als student geld lenen

Zoals we al eerder hebben vermeld is Ferratum de site die we u aanraden voor het afsluiten van een mini lening. Ferratum kan u voorzien in een renteloze en kosteloze lening voor maximaal 31 dagen. Deze leningen zijn dus geheel zonder kosten indien u op tijd terug betaald. U kunt zelf bepalen wat de looptijd van deze lening wordt, met een maximum van 31 dagen. Het grote voordeel van deze site vergeleken met Cashper is dat leningen op deze site gratis zijn en dat er een langere termijn afgesproken kan worden. Zodat u meer tijd heeft om de lening terug te betalen.

Cashper kan u voorzien in een renteloze lening. Cashper rekent echter servicekosten. In verhouding met het geld dat u kunt lenen zijn deze service kosten laag. Bijvoorbeeld als u 750 euro wilt lenen betaald u slechts 40 cent service kosten. U dient dan in totaal 750,40 euro terug te betalen. Het nadeel van deze leningen bij Cashper is dat de looptijd van deze minileningen maar 7 dagen is. Het geleende geld en de service kosten dienen dus al 7 dagen na de factuurdatum op hun rekening te staan. Door deze korte looptijd kunt u het beste Cashper gebruiken als u aan het einde van de maand geld te kort komt. Een ander nadeel van Cashper is dat ze vereisen dat u minimaal 1100 per maand verdient. We begrijpen ook dat dit niet echt haalbaar is voor de meeste studenten waardoor wij Ferratum interessanter vinden.

Minileningen in Belgie

Mocht u uit België komen dan raden wij u aan om Cofidis Direct Cash te gebruiken. Met het Cofidis Direct Cash krediet kunt u vanaf 500 euro lenen voor tegen een kleine vergoeding. Helaas is in België de minikrediet markt niet zo goed ontwikkeld als in Nederland en komt er renteloos lenen niet of weinig voor.

Wij raden u aan om de leningen zo snel mogelijk terug te betalen aangezien er na de looptijd van de leningen wel geld gerekend gaat worden voor de bedragen die geleend zijn, door zowel Cashper en Ferratum. Als u te laat terug betaald worden deze ‘leuke’ leningen ineens een stuk minder leuk dus betaal zo snel mogelijk terug! Zorg er dus altijd voor dat u verantwoord geld leent en het bedrag dat u leent ook kunt terug kunt betalen.

Inhoud: