<style>.lazy{display:none}</style>Minileningen – Minilening Aanvragen

Kies je land:

 

nederlandse-vlagMinilening in Nederland aanvragen

 

 

vlag-belgieMinilening in Belgie aanvragen

Een minilening is een erg populaire manier van lenen voor mensen die snel geld nodig hebben. Ook mensen die al een schuld hebben vinden een minilening vaak zeer aantrekkelijk. Je kunt op een snelle manier aan geld komen en de lening is zeer eenvoudig af te sluiten. Echter, is een minilening vaak wel aan de prijzige kant. Daarentegen zijn er wel veel voordelen die komen kijken bij een minilening.

Voordelen.

Een eerste voordeel van het doen van een minilening is dat het redelijk eenvoudig is af te sluiten. Er is niet veel papierwerk voor benodigd en het geld is snel binnen. Ideaal voor mensen die snel geld nodig hebben. In de meeste gevallen staat het geld al binnen een dag op je rekening. Een ander voordeel is dat je al vanaf 50 euro kunt lenen. Zelfs voor hele kleine bedragen kun je dus al een minilening afsluiten. Terugbetalen kan vaak tot 45 dagen na de storting. Je bent dus snel weer van je schulden af, mits je tijdig betaalt natuurlijk.

Aanvragen.

Het aanvragen van een minilening is eenvoudig en kan bij verschillende online lening verstrekkers. Er zijn vele verschillende minikrediet varianten. De ene aanbieder biedt een looptermijn van 45 dagen, de ander 30 dagen. Ook kunnen de voorwaarden per aanbieder verschillen. Let altijd goed op bij het afsluiten van een minilening.

Maximum bedrag minilening

Het maximum bedrag voor een minilening verschilt per aanbieder. Over het algemeen varieert het maximumbedrag van 50 tot 1500 euro.

Storting bedrag

Het geld staat meestal al binnen een halve dag op je rekening. Sommige aanbieders storten het zelfs meteen. Binnen een half uur staat het bedrag dan al op je rekening. Wanneer je snel geld nodig hebt, dien je er wel op te letten hoelang de aanbieder er over doet om het geld te storten. Is er een aanbieder die het pas na een week stort, dan heb je er uiteindelijk niets aan als je snel geld nodig hebt. Over het algemeen komt dit niet voor en is het geld snel gestort.

Terugbetaling

Het terugbetalen van de minilening dient over het algemeen binnen 45 dagen te gebeuren. Sommige aanbieders hanteren een lagere looptijd en andere aanbieders weer een langere. Let dus goed op bij het afsluiten van een minilening.

Te betalen rente

De kosten van de minilening varieert logischerwijs ook per aanbieder. Het terug te betalen rentebedrag is afhankelijk van het geleende bedrag. Als je 800 euro hebt geleend, dan betaal je meer rente dan het geval is bij een bedrag van 50 euro. In sommige gevallen kan de rente oplopen tot liefst 14% op maandbasis. Soms komen er ook nog extra kosten bij.

Houd er altijd rekening mee dat een minilening terugbetaald moet worden en dat er bovendien rente over verrekend wordt. Wanneer je niet binnen de vooraf bepaalde looptijd kunt terugbetalen, kun je nog dieper in de schulden raken. Eventueel kan dit zelfs leiden tot incassobureaus en dat is wel het laatste dat je wilt.