Wil jij met spoed geld lenen? Heb jij geen zin in gedoe? Met een minilening kun je snel aan geld komen! Kies een snelle aanbieder en doe snel je aanvraag! 
Bank Naam
Info
Lenen Vanaf:
Offerte
FerratumFerratumFerratum.nl verlaagd zijn rente, deze veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.Ferratum.nl is snel, eenvoudig en betrouwbaar je kan Minileningen aanvragen van €100 tot €800 met een terugbetalingstermijn van 15, 30, 45 dagen. €100Meer informatie!
saldodipjeSaldodipjeSaldodipje.nl verlaagd zijn rente, deze veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.Online aanvragen van 100 euro tot 1500 euro en bij akkoord geld binnen 24 uur! Een gespecialiseerd klantenservice team is maandag t/m zaterdag beschikbaar!€100Meer informatie!
krediet groep nederland class=Krediet Groep NederlandBij Krediet Groep Nederland legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is.€1000Meer informatie!
kredietspotterKredietSpotterKredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan vinden€2500Meer informatie!
a-kredietA-KredietDe leningen worden op een verantwoorde manier verstrekt. zij geven u advies, u kiest zelf welke lening u afsluit.€5000Meer informatie!
a-kredietLeningen.nlBij Leningen.nl vind je altijd de meest voordelige lening voor jouw situatie. Het doel is dan ook: iedereen lage lasten, zonder gedoe! €5000Meer informatie!
a-kredietRoyaalkredietRoyaalkrediet is een kredietbemiddelaar met al meer dan 20 jaar ervaring in het verstrekken van leningen en doorlopend kredieten.€5000Meer informatie!
a-kredietDe-LeningmakelaarDe Leningmakelaar vraagt voor u bij meerdere banken de lening aan. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, bekijken ze samen met u welke manier van geld lenen de beste optie is voor u.€5000Meer informatie!


Is een minilening de oplossing?

Op zoek naar een efficiënte manier om geld te lenen? Zoek dan niet verder! Wanneer je een minilening afsluit hoef je geen rekening te houden met regels, afspraken, openingstijden of een BKR toetsing. Een minilening is dus een makkelijke en snelle manier om aan geld te komen. Het gedoe blijft achterwege. Waarvoor heb jij geld nodig? Of je nu een nieuwe wasmachine wilt aanschaffen, een reis wilt maken of je belastingen wilt betalen, een minilening is altijd een oplossing om snel aan geld te komen.

Het doel van de aanbieders van minileningen is om deze leningen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bijna iedereen is in staat om deze leningen af te sluiten. De enige eisen die gesteld worden zijn dat je minstens 21 jaar oud moet zijn en over vast inkomen moet beschikken. Ook een uitkering of studiefinanciering worden bijvoorbeeld gerekend onder dit inkomen. Lenen is dus altijd een optie, ook voor jou!