<style>.lazy{display:none}</style>Minilening in België Zonder BKR aanvragen – Minilening Aanvragen

Een minilening in België zonder BKR is goed mogelijk want elke kredietverstrekker weegt meerdere factoren mee bij het verstrekken van krediet. Een minilening in België is vooral weggelegd voor mensen die een klein bedrag nodig hebben voor kortere periode. Vooral bij aanbieders van minileningen in België beoordelen vaak op basis van andere informatie of het verstandig is om een lening te verstrekken.

Minilening België Zonder BKR

Lenen België Zonder BKR met een minilening.

Een bekende aanbieder van  kleine leningen is Cofidis. Bij deze kredietverstrekker kun je snel geld lenen en leen je van 500€ tot €5500. Het geld staat binnen 10 minuten op je rekening. Eigenlijk is het geen lening ze kopen een deel van je toekomstige salaris en betalen dat nu uit. Er zijn meer aanbieders van minileningen, zoals Quickkrediet.be. Helaas is het aanmelden niet helemaal online geregeld of zijn de kosten niet helemaal duidelijk. Ook zijn officiële kredietverstrekkers dus is lenen zonder BKR niet mogelijk. Informeer je dus goed voordat je een lening afsluit.

Wat is het BKR

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie en is gevestigd in Tiel. BKR informeert aangesloten organisaties over kredieten die consumenten hebben afgesloten. De BKR informatie helpt bedrijven bij hun afweging of het verstandig is een krediet te verstrekken.

Als er in het verleden problemen zijn geweest met het betalen van rekeningen of het aflossen van een lening, dan kun je een ‘BKR registratie’ krijgen. Dit kan snel geld lenen moeilijker maken. BKR informeert alleen maar de bedrijven die er om vragen. Het is de kredietverstrekker die beslist.
Is BKR toetsing bepalend?

Naast de BKR-informatie wegen er andere factoren mee bij het verstrekken van een lening. BKR heeft alleen gegevens over kredieten, zoals een flexibel krediet, kredietlimiet op uw betaalrekening en creditcard. Het kan dus zijn dat Minilening in België Zonder BKR toetsing niet mogelijk is op andere gronden dan een BKR notering.

De kredietverstrekker verzamelt alle gegevens. Hij beslist op basis van de beschikbare informatie of een lening verantwoord is.