Wilt u een minilening in België aanvragen, heeft u een onverwachte rekening ontvangen of heeft u gewoon snel wat extra geld nodig? Bij minileningaanvragen.com leent u geld op het moment dat u het nodig heeft.Logo

Naam

Info

Offerte

CofidisCofidis MyLineEen herbruikbaar krediet op maat van je behoeften vanaf 500€ en met vaste maandelijkse aflossing, vanaf € 30/maand. Aanvullende terugbetalingen zonder kosten.Meer informatie!
Aion.beAion.beAion.be is een digitale bank met een lidmaatschapsformule en een moderne menselijke touch, die particuliere een breed dienstenpakket aanbiedt.Meer informatie!
SantanderSantanderSantander reeds 25 jaar de specialist in krediet met directe behandeling en excellente klantenservice en een voordelige rentevoet.Meer informatie!
mozzenoMozzenoMozzeno is het eerste online platform waarmee particulieren onrechtstreeks geld kunnen lenen van andere particulieren. Met een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt Meer informatie!
buywayBuy WayBuyway line is een kredietopening zonder kaart met geldoverschrijvingen naar uw bankrekening binnen de twee werkdagen en de terugbetalingen in maandelijkse aflossingenMeer informatie!
Bpost bankBpost bankU bepaalt het bedrag en de looptijd. Terugbetalen zonder verrassingen. Meer informatie!
Finday.beFinday.beHet Franstalige Finday.be biedt een breed scala aan krediet- en verzekeringsoplossingen.Meer informatie!
Credafin.beCredafin.beCredafin, de specialist in consumentenkredieten in Franstalig België, is een bedrijf dat de beste tarieven op de marktMeer informatie!


Een minilening in België is bedoeld om een plotselinge financiële tegenslag op te vangen. Bijvoorbeeld als uw wasmachine het plotseling begeeft en u snel geld nodig hebt om deze te laten repareren. Of wanneer u een telefoonrekening direct moet betalen, omdat u anders zult worden afgesloten. Deze lening is niet bedoeld om consumptieve uitgaven mee te bekostigen. Een lening is alleen geschikt wanneer u binnen de leentermijn voldoende financiële ruimte hebt om het bedrag aan ons terug te betalen.

Let erop dat de looptijd van de lening, kort is. Maak een weloverwogen keuze en leen nooit teveel, zodat u binnen de looptijd kunt terugbetalen. Wij doen bij elke aanvraag een creditcheck en wanneer wij het niet verantwoord vinden om een lening te verstreken, zullen wij de aanvraag afwijzen.

Wat gebeurt er als ik niet binnen de termijn terugbetaal?

Wanneer u niet binnen de leentermijn terugbetaalt, ontvangt u van ons een aanmaning. De hoogte van de boete is afhankelijk van het bedrag dat u bij ons heeft geleend. Met het ontvangen van de boete krijgt u zeven dagen extra om de lening inclusief kosten en aanmaning te betalen. Wanneer u ook niet in staat bent binnen deze extra termijn van zeven dagen terug te betalen, dan ontvangt u nogmaals een aanmaning van ons. Opnieuw krijgt u zeven dagen extra de tijd om de terugbetaling te verrichten. Na de tweede aanmaning kan nog een derde aanmaning in rekening gebracht worden. Wanneer u een betaling verricht inclusief aanmaning kunt u na verwerking van uw betaling weer een nieuwe aanvraag indienen.