<style>.lazy{display:none}</style>Minilening in Belgie aanvragen – Minilening Aanvragen

Wilt u een minilening in België aanvragen, heeft u een onverwachte rekening ontvangen of heeft u gewoon snel wat extra geld nodig? Bij minileningaanvragen.com leent u geld op het moment dat u het nodig heeft.

Logo

Naam

Info

Lenen Vanaf:

Offerte

CofidisCofidis MyLine 10 out of 10 stars (10 / 10)Een herbruikbaar klein krediet op maat met vaste maandelijkse aflossing, vanaf € 35/maand.500 €


Meer informatie!
mozzenoMozzeno 10 out of 10 stars (10 / 10)Mozzeno is het eerste online platform waarmee particulieren onrechtstreeks geld kunnen lenen van andere particulieren. Met een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt 1250 €Meer informatie!
Finday.beFinday.be 9.5 out of 10 stars (9,5 / 10)Het Franstalige Finday.be biedt een breed scala aan krediet- en verzekeringsoplossingen.2500 €Meer informatie!
Credafin.beCredafin.be 9 out of 10 stars (9 / 10)Credafin, de specialist in consumentenkredieten in Franstalig België, is een bedrijf dat de beste tarieven op de markt.5000 €Meer informatie!
SantanderSantander 9 out of 10 stars (9 / 10)Santander reeds 25 jaar de specialist in krediet met directe behandeling en excellente klantenservice en een voordelige rentevoet.3000 €Meer informatie!
Bpost bankBpost bank 8 out of 10 stars (8 / 10)U bepaalt het bedrag en de looptijd. Terugbetalen zonder verrassingen. 5000 €Meer informatie!
Wifina.beWifina.be 8 out of 10 stars (8 / 10)Wifina is een ultra gedigitaliseerde kredietmakelaar met een uniek systeem in België met zeer korte procedures (max. 3 min.) Met een onmiddellijke antwoord voor de klant. Wifina werkt in Franstalig België..10001 €Meer informatie!
buywayBuy Way8 out of 10 stars (8 / 10)Buyway line is een kredietopening zonder kaart met geldoverschrijvingen naar uw bankrekening binnen de twee werkdagen en de terugbetalingen in maandelijkse aflossingen5500 €Meer informatie!
Een minilening in België is bedoeld om een plotselinge financiële tegenslag op te vangen. Bijvoorbeeld als uw wasmachine het plotseling begeeft en u snel geld nodig hebt om deze te laten repareren. Of wanneer u een telefoonrekening direct moet betalen, omdat u anders zult worden afgesloten. Deze lening is niet bedoeld om consumptieve uitgaven mee te bekostigen. Een lening is alleen geschikt wanneer u binnen de leentermijn voldoende financiële ruimte hebt om het bedrag aan ons terug te betalen.

Let erop dat de looptijd van de lening, kort is. Maak een weloverwogen keuze en leen nooit teveel, zodat u binnen de looptijd kunt terugbetalen. Wij doen bij elke aanvraag een creditcheck en wanneer wij het niet verantwoord vinden om een lening te verstreken, zullen wij de aanvraag afwijzen.

Wat gebeurt er als ik niet binnen de termijn terugbetaal?

Wanneer u niet binnen de leentermijn terugbetaalt, ontvangt u van ons een aanmaning. De hoogte van de boete is afhankelijk van het bedrag dat u bij ons heeft geleend. Met het ontvangen van de boete krijgt u zeven dagen extra om de lening inclusief kosten en aanmaning te betalen. Wanneer u ook niet in staat bent binnen deze extra termijn van zeven dagen terug te betalen, dan ontvangt u nogmaals een aanmaning van ons. Opnieuw krijgt u zeven dagen extra de tijd om de terugbetaling te verrichten. Na de tweede aanmaning kan nog een derde aanmaning in rekening gebracht worden. Wanneer u een betaling verricht inclusief aanmaning kunt u na verwerking van uw betaling weer een nieuwe aanvraag indienen.