<style>.lazy{display:none}</style>Minikrediet van 50 tot 1000 Euro – Minilening Aanvragen

Veel werkende mensen of studenten hebben wel eens een moment, dat het financieel allemaal tegenzit. Het kan zijn dat u opeens voor een onverwachte uitgave komt te staan, door b.v. een reparatie aan uw auto, of een ander acuut probleem waarbij een voorschot op uw loon een uitkomst zou kunnen bieden. Een  kan dan heel goed van pas komen omdat u geen ‘grote’ lening hoeft af te sluiten. Een grote lening is niet makkelijk te krijgen door de bkr toetsing, en kan frustrerend zijn door de papieren rompslomp wat erbij komt kijken.

Minikrediet verstrekkerEr zijn verschillende krediet verstrekkers die u een Minikrediet, ook wel minilening of flitslening genoemd, kunnen verstrekken. Een aantal sites die deze Minikredieten verstrekken zijn: Feratum of cashbob. Deze aanbieders van Kleine geld leningen kunnen u (na goedkeuring en registratie van de kredietaanvraag) van 50,100,200,300,400,500,750 tot wel 1000 euro binnen 10 minuten op uw rekening storten. Aanvragen kun je doen per sms of via internet. De looptijd van een dergelijke lening is normaal gesproken veel korter dan bij een b.v. persoonlijke lening of doorlopend krediet. Met andere woorden leent u eigenlijk weinig geld voor een kort tijdsbestek tot 30 dagen. Doordat de looptijd van een minilening korter is dan een normale lening, hoeft de krediet verstrekker geen toetsing te doen bij het bkr (bureau krediet registratie).

Geen BKR toetsing

Wanneer u een negatieve bkr codering heeft kunt u in veel gevallen toch een lening afsluiten bij de betreffende kredietverstrekkers. Wanneer er een lening word afgesloten met een bedrag onder de 1000 euro hoeft er dus geen controle te gebeuren. Dus geld lenen zonder toetsing is dus heel goed mogelijk.

Voordelen van een Minikrediet

Nadelen van een Minikrediet

En voor studenten

Studenten hebben meestal geen vast inkomen, en zijn hierdoor een extra groot risico factor voor de verstrekkers. De studenten komen meestal niet in aanmerking voor een of ander soort lening. In sommige gevallen kan het voorkomen dat ze naast hun studie toch nog ergens bijbaantje hebben. Banken zullen bij een aanvraag van een persoonlijke lening gaan kijken of je al meer dan 2 maanden een vast inkomen hebt. Ook word hierbij nagegaan hoeveel je inkomsten geweest zijn. Aan de hand van deze gegevens word dan gekeken hoeveel je kunt lenen binnen welk termijn je kunt aflossen.

Inhoud: