<style>.lazy{display:none}</style>Los uw lopende lening altijd op tijd af. – Minilening Aanvragen

Kopen op aflossing, een nieuwe trend. Tegenwoordig kan je via: Dixons, Media markt, Saturn, Prijstopper, De Harense Smid kopen op aflossing. Kopen op aflossing kan gezien worden als een soort lening. Het gehele bedrag wordt bij het kopen van een bepaald iets niet direct betaald, maar in meerdere delen afgelost. Organisaties als Primeline geven je eigenlijk een zelfde soort mogelijkheid, omdat je eerst koopt en daarna pas begint met betalen. Het nadeel van deze type kleine leningen is dat er vaak administratie- of rentekosten berekend worden. Kopen op aflossing is dan ook alleen verstandig als de aankoop echt gedaan moet worden en het dus een noodzakelijk goed betreft. Voor andere aankopen kan beter gewoon gespaard worden: met sparen draagt men gen risico.

Hierbij worden er verschillende aanbiedingen gedaan: Het 10x plan, Helft nu/helft later, Betaal pas in 2016.

Het 10x plan werkt als volgt: Na de éénmalige €39.95 administratie kosten krijgt u het product mee. Het termijnbedrag wordt bepaald door de kosten van het product, als het product €1000.00 kost wordt het termijnbedrag €100.00 per maand. Mochten er maandtermijnen niet afgelost worden, komt hier een boete rente over (variabele rente van gemiddeld 18% op jaar basis).

Helf nu/helft later werkt als volgt: U krijgt het product mee na betaling van de éénmalige €39.95 administratie kosten en €500.00 in contanten. Als het afgesproken termijn afgelopen is (meestal 180 of 365 dagen) ontvangt de koper een factuur van €500.00. Mocht het factuur niet binnen het termijn betaald zijn komt hier een boete rente over (variabele rente van gemiddeld 18% op jaar basis).

Betaal pas in 2016 werkt als volgt: Na de éénmalige €39.95 administratie kosten krijgt u het product mee. Als het afgesproken termijn afgelopen is (meestal 180 of 365 dagen) ontvangt de koper een factuur van €1000.00. Mocht het factuur niet binnen het termijn betaald zijn komt hier een boete rente over (variabele rente van gemiddeld 18% op jaar basis).