<style>.lazy{display:none}</style>LoanRider is de eerste volledig digitale minilening verstrekker in Europa! – Minilening Aanvragen

loanrider logoEen relatief nieuwe kredietvorm in Europa is de zogenaamde minilening van Loanrider. De diensten en proccessen van LoanRider zijn volledig in overeenstemming met de EU-kredietwetgeving en is een handelsmerk van Palden Finance OÜ Lietvuos filialas gevestigd in Vilnius, Litouwen. Palden Finance OÜ heeft een volledige inschrijving op de lijst van publieke kredietverleners, uitgegeven door de Lietuvos Bankas, de centrale bank van Litouwen. Met de lening leent u een bedrag van 100 tot 1000 euro tegen flexibele voorwaarden voor een korte termijn. Bij een Loanrider lening wordt er geen gebruik gemaakt van een BKR registratie waardoor deze leenvorm erg geschikt is voor het snel lenen van een leuk bedrag. Maar hoe werkt deze minilening nu eigenlijk, en wat zijn de voor en nadelen van zo´n krediet?

Snel geld op uw rekening met LoanRider.

Met een mini lening heeft u snel een leuk geldbedrag op uw rekening en als klant van LoanRider trek je zelf aan de touwtjes!. Het is vaak een kwestie van tien minuten wat gegevens invullen en het geld wordt op uw rekening overgemaakt. Voordat u het geld krijgt dient u enkele gegevens in te vullen en te bewijzen dat u minimaal 1200 euro per maand verdiend. Op die manier zijn de risico´s te beperken bij een mini lening. Ook belangrijk is dat er geen verborgen kosten zijn en geen boetes zolang alles tijdig wordt terug betaald. Zij zijn volledig transparant alleen je betaalt alleen een jaarlijkse rente van 13,99%.

Aflossen van de minilening bij LoanRider.

Een minilening is erg flexibel: u kunt het geld op elk moment terug betalen zonder dat u daarvoor een boete moet betalen. Indien je eerder terugbetaalt, berekenen zij automatisch de rentecomponent tot het moment van terugbetalen. De periode waarin het bedrag moet worden afgelost is vaak erg kort en ligt rond een maand. Een nadeel van deze lening is het feit dat het rentepercentage erg hoog ligt. Dit percentage loopt al snel op tot een procent of tien.

De minilening is dan ook een leuke kredietvorm voor mensen die snel een redelijk bedrag nodig hebben. Het is immers een kwestie van aanvragen en het geld staat op de rekening. Het is hierbij van belang dat u de voorwaarden goed doorleest en de leningen op tijd aflost, anders kan het een dure grap worden! Een lening aanvragen bij Loanrider, vul dan eerst uw persoonlijke en financiële gegevens in. Het invullen van de aanvraag duurt minder dan 5 minuten.