Hier kun je een kortlopende lening aanvragen en het geld wordt na een sms binnen 10 minuten op je rekening gestort. Sneller kan haast niet.

Kortlopende lening per SMSDe verjaardag van je kind komt dichterbij, maar net als de voorgaande jaren heb je gewoon niet genoeg geld om daar wat leuks van te maken. Je kind hoopt toch dat je een cadeautje hebt maar is inmiddels ook wel gewend dat dat niets bijzonders wordt en je hoopt dat het begrijpt dat je zoals altijd gewoon geen geld hebt. Of is er toch nog iets te doen waardoor je je kind eindelijk toch gewoon een feestje en een leuk cadeautje kan geven?

Je hoeft je zelf en anderen niets meer te ontzeggen wanneer je krap bij kas bent, maar je tegelijkertijd staat ingeschreven bij een verstrekker van minileningen. Binnen 10 minuten geld op je rekening wanneer je weer dat ene sms-berichtje stuurt waarin je zet hoeveel geld je lenen wilt en op welke rekening het gestort moet worden.

Door simpelweg via internet jezelf in te schrijven, wat papieren te kopiëren en te mailen heb je de aanvraag al weer achter de rug. Daarna is 1 sms-bericht genoeg voor de verstrekker van een Korte lening om het geld direct op je rekening te storten.

Kortlopende lening per SMS

Wil jij met één SMS bericht geld lenen en direct op je rekening ontvangen? Zoiets heet een minilening en die kun je hier afsluiten. Lees verder.

Het is geen enkel probleem om een Korte lening af te sluiten. Minileningen zijn de makkelijkste leningen en iedereen komt daarvoor in aanmerking. Je moet wel kunnen Sms’en want daarmee kun je om uitbetaling van het leenbedrag verzoeken.

Het werkt heel simpel, je doet op de website van de financierder een aanvraag. Ze Sms’en je een verzoek om een paar kopietjes te mailen. Nadat je dat gedaan hebt en je korte lening is akkoord kun jij op elk moment dat jij dat wilt een SMS bericht sturen met verzoek om uitbetaling. Dit gebeurt direct nadat jij de SMS hebt verstuurd. Met als gevolg dat het geld binnen 10 minuten op je rekening staat.

Binnen maximaal 30 dagen betaal je het geld weer terug. Dat is meestal nadat je je salaris weer ontvangen hebt of je op een andere manier aan geld gekomen bent. Vanaf dat moment kun je direct weer een aanvraag indienen en zelfs meer lenen dan de eerste keer als je dat zou willen.

Het maximale leenbedrag is 750 euro bij een kortlopende lening.,dat betekend dat je de beschikking hebt over 750 euro, met 1 SMS bericht op elk moment dat jij dat wilt. Makkelijk hé? Dat geld lenen per SMS?