<style>.lazy{display:none}</style>Geld lenen via sms – Minilening Aanvragen

Sinds de banken de duimschroeven behoorlijk hebben aangedraaid wat het verstrekken van leningen betreft, zijn er talrijke andere kredietverstrekkers opgestaan. Eén van de opvallendste verschijnselen is wel, dat mensen tegenwoordig geld lenen via sms. Een groeiend aantal aanbieders verleent kleine kredieten (ook wel bekend als minikredieten of flitsleningen) aan aanvragers na slechts een paar smsjes. Veel van deze instellingen zijn op het internet te vinden.

geld lenen via sms

 

Hoe in aanmerking te komen voor een lening per sms

Aan het einde van de maand zitten heel veel Nederlanders met een stukje geld tekort. Vooral met de feestdagen blijkt dat er nog heel wat mensen zijn die snel even een paar honderd euro willen lenen. Er zijn verschillende opties om snel nog te lenen. Wanneer u op zoek gaat naar een minilening van bijvoorbeeld 500 euro is het wel zo verstandig om te kijken welke rentetarieven er worden gerekend. Deze variëren omgerekend van 14 % tot 40 %. Geld lenen via sms is wel vrij duur maar je hebt hem snel wanneer je eenmaal door de aanvraag heen bent.

Er zijn aanbieders van de minilening zoals Ferratum (de eerste in Nederland). Je kunt geld lenen vanaf 100 euro. Voorwaarden zijn dat je een vast inkomen hebt en minimaal 21 jaar oud. Volgens onderzoeken zijn het vooral de mannen tussen de 25 en 35 jaar die gaan voor deze minilening. Het is snel geregeld en binnen een dag heb je na goedkeuring  geld op de bank staan. De eisen die de leningverstrekkers stellen aan de aanvragen stellen zijn doorgaans erg bescheiden. Zodra iemand handelsbekwaam is en een vaste inwoner van Nederland is komt hij al snel in aanmerking.

Nu een kleine lening aanvragen.

Nu een kleine lening aanvragen kan dit wel? Ja u kunt snel lenen en binnen een paar uur dit geld op uw rekening hebben staan. Wel handig natuurlijk als u daar direct over kunt beschikken. Leen dus pas op de dag zelf en niet eerder! Buiten het feit dat u géén extra kosten hoeft te betalen, dient u wél binnen 30 dagen dit bedrag te vereffenen. Banken leggen u een sanctie op, als u niet voldoet aan de afspraken.

Als u hier dus niet zeker van bent, dan kunt u bijvoorbeeld beter aan een familielid vragen of zij u dit bedrag kunnen voorschieten. Het voordeel hiervan is dat je bij hun veelal geen rente hoeft te betalen als u iets te laat bent met terug betalen. Dit is bij banken wel het geval.

Wanneer u dus een kleine lening aanvragen wilt lenen zonder rente, kunt u online bij vele instanties terecht. Zij helpen u graag verder. Nu snel lenen is dus een optie, maar meer lenen kan zelfs tot 500 euro en bij enkele geldschieters zelfs tot 750 euro is óók mogelijk. Als u dus vaker leent en altijd netjes alles binnen de afgesproken tijd uw schuld afgelost heeft, bouwt u uw geloofwaardigheid op. Dit houdt in dat bij een tweede of zelfs derde keer u een hoger bedrag kunt lenen.

Voor leningen tot duizend euro is geen registratie vereist. Veel aanbieders van deze kleine leningen zullen u daar ook niet registreren als u er geld leent, al helemaal niet als u er slechts 100 euro leent..

Wat zijn de voor- en nadelen van het geld lenen per sms?

Lenen per sms gaat snel en gemakkelijk. Toch zijn er een aantal belangrijke zaken waar een aanvrager rekening mee moet houden alvorens hij op deze manier een lening afsluit. Zo zijn de leningen meestal aan de dure kant. Een rente van 20 procent is geen uitzondering. De aflossingstermijn is vaak erg kort en de boetes voor te late betaling liggen hoog. Het loont zeker de moeite even het geduld op te brengen om de leen voorwaarden bij de verschillende aanbieders goed door te nemen en ze uitgebreid te vergelijken.

Wil je nu meer dan 1000 euro lenen.

Op dit moment staan de banken niet te springen om iemand een geld lening te verstrekken. Vroeger stond de tv gids vol met reclames over geld lenen maar die tijden zijn voorbij. De kredietverstrekkers hebben zelf ook geen geld meer of kunnen maar moeilijk geld lenen bij de banken. Je kunt op dit moment in Nederland gemakkelijk een lening van maximaal 1000 euro lenen. zo´n kleine lening kun je zelfs al vanaf 100 euro krijgen! Je hebt wel een vaste baan met een netto inkomen nodig van 1.000 euro en bent minimaal 21 jaar.

In zo´n geval kun je direct een lening krijgen bij bijvoorbeeld Ferratum. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in geld lenen zonder bkr toetsing. Er kleven wel wat nadelen aan een lening zonder bkr. Ze zijn ronduit gewoon duur! Je moet de kleine lening tot 1000 euro in maximaal 30 dagen weer in zijn geheel hebben afgelost. De verstrekkers van leningen nemen enorme risico´s door geen bkr toetsing te doen en de spoed overboekingen te betalen. Een kleine lening tot 1000 euro is namelijk al in een dag tijd geregeld en overgemaakt op je rekening. Als je aan het einde van je geld een stuk maand over houd is een minilening zoals hierboven beschreven een uitkomst maar maak er geen gewoonte van. Natuurlijk willen de verstrekkers van minileningen dat je iedere maand opnieuw leent maar doe daar voorzichtig mee.

Inhoud: