<style>.lazy{display:none}</style>Een kortlopend krediet berekenen – Minilening Aanvragen

Door onverwachte gebeurtenissen of om andere redenen kan het voorkomen dat je in plotseling in geldnood komt. Als je een verplichte uitgave moet doen maar je kan deze niet betalen, dan kun je doen besluiten om geld te gaan lenen. Er zijn diverse mogelijkheden om dergelijke situaties tot een goed einde te laten komen. Zo heb je bijvoorbeeld het minikrediet een kortlopend krediet, maar kan je ook gewoon direct geld lenen bij je familie of vrienden.

Een minikrediet is een kleine geldlening, ook wel mini lening genoemd. Deze vorm van lenen wordt met de dag populairder, aangezien je slechts weinig moeite hoeft te doen om al aan enkele honderden euro’s te komen. Vaak is het zo dat je enkel een smsje hoeft te sturen en het bedrag binnen tien minuten is uitgekeerd.

Je kan ook doen besluiten om voor een doorlopend of kortlopend krediet te gaan. Deze leenvormen zijn zeer flexibel: je mag zelf weten hoeveel geld je opneemt, wanneer je dit doet en wanneer je weer aflost. De rente is daarom variabel. Ook kan je geld bij je familie of vrienden lenen of een persoonlijke lening afsluiten. Zorg wel dat je alle leningen goed met elkaar vergelijkt, zodat je geen overhaaste keuzes maakt.

Verder vind je op deze website informatie over de rente van het kortlopend krediet, die niet aftrekbaar is. Er zijn mensen, waaronder ook enkele deskundigen, die het hier niet geheel mee eens zijn en betogen dat er een andere regeling moet komen.