<style>.lazy{display:none}</style>Een kleine lening met het Myline geldreserve van Cofidis – Minilening Aanvragen

Allemaal hebben we wel eens kleine lening nodig gehad voor een auto, meubelen of voor een vakantie. Cofidis bied sinds kort het Myline geldreserve aan, dit bedrijf heeft een vergunning om geld te lenen, waarmee ze de markten kunnen bewerken en geld uitlenen aan burgers en bedrijven. Natuurlijk moet je bij Cofidis voldoen aan een aantal eisen, de hoogte van de inkomende gelden is belangrijk, of je betalingsverleden hebt, heb je een partner die inkomsten heeft !

Het Myline geldreserve  van Cofidis is makkelijk

Geld lenen voor een tijdelijk tekort aan te vullen doe je meestal met een persoonlijke lening, maar gebruik je dus niet voor een huis te financieren,

Myline geldreserve van Cofidis

maar om een periode van een tekort aan geld te overbruggen. Ook het Myline geldreserve kost je maandelijks geld, geld als rente vergoeding voor de bank, omdat je het geld mag gebruiken, geld lenen is dus altijd duurder dan eigen geld gebruiken. Ondanks eventuele belasting voordelen kost geld lenen altijd meer dan de eventuele voordelen belasting voordelen die worden gegeven door de overheid ! Ook zou ik in je berekening rekening houden wat voor geld binnenkomt, want je moet na verloop van tijd de extra lasten terug kunnen betalen, en in de tussentijd ook maandelijks de kosten kunnen op hoesten !

Maar lenen is meestal niet zo moeilijk, ook was het in het verleden niet moeilijk om je flink in de schulden te steken, maar aansluitend moet het geld wel terug betaald worden. Dat terug betalen kan zeker als je omstandigheden veranderen best wel eens moeilijk zijn, dus hou er rekening mee dat geld lenen een verplichting schept. Je behoort namelijk maandelijks te voldoen aan je verplichtingen, dus is het ook belangrijk dat jij zelf de berekening maakt, en je geen berekening laat opdringen door je bank. Sinds de kredietcrisis zullen banken wel wat voorzichtiger acteren, maar geld is wel hun handel waar ze mee moeten verdienen. Dus bij geld lenen altijd zelf goed bekijken wat kan en niet kan !

Voordelig Myline geldreserve afsluiten

Het afsluiten van een kleine lening is alleen dan mogelijk als je een goed betalingsverleden hebt, als dat allemaal goed zit dan krijg je de beschikking over een vooraf bepaald geld bedrag, waar je maandelijks dus de lasten voor moet betalen. Meestal kun je dit dus opnemen als je het nodig hebt, en terug parkeren als je het geld even niet nodig hebt. De maandelijks lasten kunnen vaste lasten zijn, maar meestal zijn die lasten gerelateerd aan het rest bedrag wat niet gebruikt is ! Normaal is er een praktische looptijd, maar het kan ook zijn dat de looptijd verlengd kan worden.