<style>.lazy{display:none}</style>Binnen 10 minuten geld op je rekening met een Flitskrediet! – Minilening Aanvragen

Vraag een flitskrediet aan en na je verzoek tot uitbetaling staat het geld binnen 10 minuten op je rekening. Elk bedrag tussen 50 euro en 750 euro is mogelijk. Soepele acceptatie en geen controle bij BKR, compleet online aanvragen.

Het is zo makkelijk om aan geld te komen als je dat snel nodig hebt. Daar hoef je tegenwoordig echt niet veel meer voor te doen. Wie snel geld lenen wilt hoeft alleen nog maar zijn pc aan te zetten en naar deze pagina te surfen. Bij ons vind je uitleg over hoe het werkt en heb je die grote knoppen gezien waar op staat “Nú aanvragen!”? Makkelijker kan het niet toch?

flitskrediet aanvragen

Het maakt niet uit waar je geld voor nodig hebt. Waar je het Flitskrediet aan besteed is volledig jouw eigen zaak. Heb je het nodig om dat mobieltje te kopen waar je al tijden naar uitkijkt? Of wil je een avond stappen en je vrienden kunnen trakteren? Met een Flitskrediet kan dat allemaal!

Je aanvraag voor dit krediet wordt volledig online afgehandeld. Je hoeft niets per reguliere post te versturen, je hoeft geen handtekening te komen zetten. Alles gaat per email of SMS, het is maar net welke van de twee je het makkelijkst vindt.

Je aanvraag voor een Flitskrediet wordt direct door een medewerker beoordeeld. Het duurt allemaal dus niet langer dan nodig. En per SMS of email kun je een verzoek tot uitbetaling doen zodra je aanvraag is goedgekeurd. Dankzij elektronische betalingen staat het geld dan direct op je rekening en kun je er dus meteen over beschikken. Dat uitbetalen duurt dus echt niet langer dan 10 minuten. Een uitkomst voor wie met spoed geld nodig heeft!

De acceptatie is ook laagdrempelig want bijna iedereen kan een er aanvragen. Of je geregistreerd staat bij het BKR is totaal niet van belang. Openstaande rekeningen komen we ook niet controleren. Sterker nog, misschien heb je wel een Flitslening nodig om die openstaande rekeningen te betalen? Hoe dan ook, jou reden om een Flitslening aan te vragen is jou reden en dat moet je helemaal zelf weten.

Het enige wat nodig is om deze lening aan te vragen is dat je je met een geldig identiteitsbewijs kunt legitimeren en dat je een digitale kopie hebt van je ID bewijs en een bewijs van inkomen, afschrift van je bankrekening. Dan heb je alles wat je nodig hebt om de aanvraag in te dienen. Heb je dan ook nog een mobiele telefoon zodat je tegen normaal tarief een SMSje kunt versturen waarmee je om uitbetaling kunt verzoeken dan heb je in no time de beschikking over het bedrag dat je graag wilt lenen met een Flitskrediet!

Flitskredieten zijn makkelijk

De aanvraag wordt volledig online afgehandeld en direct beoordeeld. Je hoeft niet de deur uit om een handtekening te zetten, maar alles dat voor je aanvraag nodig is kun je over de email aanleveren. Het enige wat je hoeft te doen is achter je pc, mobiele telefoon of tablet computer plaats te nemen en de aanvraag in te vullen.

Flitsleningen zijn privé

Iedereen leent wel eens geld, maar je wilt niet dat iedereen ervan op de hoogte is dat je op dat moment financieel krap zit, toch? Door een Flitskrediet aan te vragen hoef je bij niemand aan te kloppen en om geld te verzoeken. Het is een zakelijke transactie tussen jou en de kredietverstrekker waar verder niemand iets van ziet of hoort.