Binnen 10 minuten geld lenen is een lastige opgave. Lastig, maar niet onmogelijk zolang het gaat om kleinere bedragen. Natuurlijk gaat lenen via vrienden of familie het snelst, maar indien dit niet mogelijk is, zijn er diverse snelle alternatieven. Allereerst is er de minilening, ook wel flits krediet genaamd. Aanvragen van een dergelijke krediet kan binnen 5 minuten, en binnen enkele uren staat het geld ook ter beschikking. Nog sneller gaat het indien u reeds eerder gebruik heeft gemaakt van de diensten van de aanbieder. In zo’n geval staat u reeds in de administratie en is een simpel sms bericht via uw mobiele telefoon voldoende, om de lening te realiseren.

Lastiger wordt het wanneer u binnen 10 minuten geld wilt lenen, en het bedrag ook binnen 10 minuten in handen wilt hebben. Aangenomen dat lenen van vrienden of familie geen mogelijkheid is, is er slechts 1 soort lening, welke dermate snel werkt dat u daadwerkelijk binnen enkele minuten geld in handen heeft. We hebben het uiteraard over lenen tegen onderpand via een pandjes huis. Via dergelijke leen huizen, kunt u een onderpand inleveren, en hiervoor een lening krijgen, welke direct a contant wordt uitgekeerd. U stapt dus binnen bijvoorbeeld met een laptop, en weer naar buiten met 300 euro in uw hand, en dit alles binnen enkele minuten. Wel goed opletten of er in de overeenkomst die u aangaat ook een terugkoop clausule zit, zodat u ervan verzekerd bent dat u het ingeleverde onderpand ook weer terug krijgt bij het terug betalen van de lening!

Uiteraard is binnen 10 minuten geld lenen altijd duurder dan een regulier krediet bij bijvoorbeeld uw bank, maar het is dus wel mogelijk. Beter is het om voorbereid te zijn op dergelijke situaties, en op voorhand hierover afspraken te maken met uw bank. Bijvoorbeeld door een doorlopend krediet aan te gaan, waar u over kunt beschikken wanneer u dat wenst, of toestemming van uw bank om rood te mogen staan op uw betaal rekening. Hierdoor kunt u ook binnen enkele minuten over geld beschikken maar tegen tarieven welke vele malen lager zijn dan de gehanteerde tarieven van mini of flits kredieten, en zelfs die van pandjes huizen, welke in vergelijk al een stuk goedkoper zijn dan een mini krediet, wat verreweg de duurste vorm is van krediet.

Binnen 10 minuten geld op je rekening?

Binnen 10 Minuten Geld LenenBinnen 10 minuten geld op je rekening is een tegenwoordig veel gehoorde kreet op het Internet. Is dit echt mogelijk? Het antwoord op deze vraag is ja. Via mini en flits kredieten is het inderdaad mogelijk geworden om binnen enkele minuten over geld te kunnen beschikken. Mini krediet, of ook wel flits krediet genaamd, is een vrij nieuwe term en refereert naar een minilening, met een korte looptijd en hoge rente. Dergelijke kredieten gaan altijd om lagere bedragen tussen de 50 en 1000 euro, en de looptijden hiervoor variëren van enkele dagen tot ongeveer een maand.

Deze krediet vorm kenmerkt zich door de extreme snelheid waarmee deze is af te sluiten. Om deze snelheid waar te kunnen maken, sluit u een dergelijke lening af via het Internet, en wel op de web site van de aanbieder. Daar vult u een eenvoudig formulier in, en via email stuurt u een kopie van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, ter bevestiging van uw identiteit. Enkele minuten later krijt u een acceptatie bericht in uw mailbox en enkele minuten later staat het geld tot uw beschikking. Een tweede krediet gaat nog sneller, want omdat uw gegevens reeds bekend en gecontroleerd zijn volstaat een SMS bericht om enkele minuten later het geld weer beschikbaar te hebben.

Wat zijn de voor en nadelen?

Het voordeel van dergelijke kredieten is tweevoudig: Ten eerste de snelheid. Het afsluiten van een mini krediet is zo ongeveer de meest snelle vorm van lenen, waar u over kunt beschikken. Ten tweede worden er bij het aanvragen van dergelijke kredieten geen toetsingen gedaan bij het BKR. Dit komt uiteraard de snelheid ten goede, maar betekend tegelijk ook dat mini krediet in principe voor iedereen beschikbaar is. De nadelen van mini krediet zijn eveneens tweevoudig: Ten eerste en meest belangrijk; de hoge kosten van het krediet. De gehanteerde rente tarieven bij dergelijke vormen van krediet kunnen gemakkelijk twee tot drie maal hoger zijn dan deze bij reguliere kredietvormen. Ten tweede zijn dergelijke kredieten erg kortlopend. Meestal moet het volledige bedrag binnen enkele dagen weer zijn afgelost, inclusief alle rente.

Kortom, indien snelheid voor u van dermate belang is dat het opweegt tegen de hoge kosten, kan mini krediet een goede krediet vorm zijn voor uw wensen, echter indien u regelmatig in de positie verkeerd dat u snel een klein bedrag nodig heeft, zou een doorlopend krediet of rood staan met toestemming van de bank en optie zijn welke op de lange termijn honderden euro’s kan besparen. Lenen van vrienden of familie is altijd het goedkoopst omdat familie leden en vrienden meestal geen rente vragen over de lening. Deze hebben we om deze reden dan ook buiten beschouwing gelaten.