Het is belangrijk om veel te weten te komen over de verschillende leen vormen. Als consument zijnde is het niet vreemd om niet te weten welke vormen van lenen er zijn. Toch is het belangrijk om toch alvast wat meer kennis op te doen over deze leen vormen. Daarom hebben we besloten om een site op te zetten die gericht is op het geld lenen bij banken en de krediet vormen.

Belangrijkste lening advies.

Advies om geld

Er zijn aardig wat leen vormen. Maar de meest voorkomende leenvorm is toch wel de persoonlijke lening. Bij deze leenvorm is alles eigenlijk al vooraf geregeld. Zo is bekend wanneer welk bedrag afgelost moet worden en is er een maximum wat geleend kan worden. Wat ook nog kenmerkend is voor de persoonlijke lening is dat als een bedrag afgelost het niet meteen weer opnieuw geleend kan worden. Er zit dus echt een limiet aan. Wilt u meer weten over de persoonlijke lening dan raden wij aan om hier eens te kijken op deze persoonlijke lening pagina.

Behalve de persoonlijke lening komt ook het doorlopend krediet er veel voor. Het doorlopend krediet lijkt erg veel op een persoonlijke lening maar bij het doorlopend krediet kan vaak zonder boete te betalen al voortijdig afgelost worden. Maar het grootste verschil tussen het doorlopend krediet en de persoonlijke lening is toch wel dat het doorlopende krediet het voordeel heeft dat afgeloste bedragen meteen weer opnieuw geleend kunnen worden. Mocht u meer willen weten over het doorlopend krediet dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op deze doorlopend krediet pagina.

Een steeds populairder wordende leen soort is het minikrediet, ook vaker minilening genoemd. Bij deze leningen kunt u vaak renteloos en soms zelfs kosteloos kleine bedragen lenen die een relatief korte looptijd hebben. Dit onderwerp wordt ook op de mini krediet pagina op deze site besproken maar we hebben ook aanvullende informatie op onze pagina over een minileningen aanvragen.

Behalve deze veel voorkomende leenvormen hebben we ook een aantal zaken opgesomd waarop gelet dient te worden bij het lenen van geld. Deze pagina geeft onder andere advies over geld lenen.