Minileningen In Nederland.
Ferratum.nl

ferratum.nl Ferratum.nl is snel, eenvoudig en betrouwbaar je kan Minileningen aanvragen van €100 tot €1500 met een terugbetalingstermijn van 15, 30, 62 dagen. Met een eenvoudige online aanvraag in een beveiligde omgeving kan je snel geld lenen. Ferratum.nl financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiële huishouding. Ferratum.nl biedt consumenten een minilening aan van 100 Euro tot en met 800 euro voor een periode van 15 tot 45 dagen. geen gedoe, zo geregeld! De dienstverlening van Ferratum.nl staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het eenvoudigste proces voor de bezoeker.

cofidisjkpEen lening aanvragen doet u meestal in financieel moeilijke tijden. In deze periode bent u vaak kwetsbaar en heeft u behoefte aan houvast. Deze houvast kunnen kan Ferratum aan u bieden, zij zijn hier om u te helpen. Een lening aanvragen gaat zeer simpel, snel en betrouwbaar. Door meer dan 10 jaar ervaring in 22 landen hebben wij zeer waardevolle ervaring opgedaan die ten goede van u zal komen. Een minilening is de ideale oplossing in dit geval, u weet immers dat u met het volgende salaris de minilening kunt aflossen. Vraag nu een minilening aan door op de onderstaande knop te drukken en het gewenste leenbedrag en de looptijd te selecteren. Vul daarna enkele gegevens in en verstuur de aanvraag. Bij een akkoord is het geld al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening!

Enkele voordelen van de Ferratum minilening:

 • Snel en eenvoudig geld lenen
 • Eenvoudigste van Nederland!
 • Geen gedoe, zo geregeld!
 • Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures.
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur.

Ga Naar Ferratum.nl!!

Saldodipje.nl

saldodipje.nl

Aanvragen bij Saldodipje.nl is snel en eenvoudig, kies het gewenste bedrag en looptijd. Het invullen van het formulier duurt maximaal 5 minuten.Een minilening van Saldodipje aanvragen? U kunt een offerte aanvragen voor een krediet op de pagina voor krediet aanvragen. Bij het indienen van een aanvraag zijn er twee mogelijkheden betreft uw garantstelling. U kunt gebruik maken van Global Guarantee of een persoonlijke garant. Om de veiligheid van uw lening te garanderen vragen zij u om uw bankrekening te verifiëren. Dit kan zeer eenvoudig en snel via de verificatieprocedure (iDeal) tijdens het aanvraagproces. Door via een iDeal portal €0,01 naar Saldodipje over te maken is uw bankrekening binnen enkele minuten geverifieerd. Saldodipje.nl doet deze verificatie alleen ter controle van uw bankrekeningnummer. Nadat Saldodipje het minikrediet naar uw rekening heeft overgemaakt, ontvangt u meteen een factuur via e-mail. In deze factuur vindt u een iDeal link en de betaaldatum. Via de bijgevoegde iDeal link kun u snel en eenvoudig op ieder moment het openstaande bedrag voldoen via internetbankieren.

Een offerte aanvragen is vrijblijvend en gratis dus u zit nergens aan vast. Niemand die het weet behalve u zelf. U bent geheel anoniem als u online een lening aanvraagt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wilt u weten hoeveel krediet u kunt krijgen? Vraag dan direct een offerte aan! Bij uw eerste lening kunt u tot 400 Euro aanvragen. Het kan voorkomen dat u, na onze kredietbeoordeling, een lager bedrag kunt lenen dan u heeft aangevraagd. Dit doen we dan uit voorzorg en ter bescherming van overkreditering.

Enkele voordelen van Saldodipje.nl:

 • Online aanvragen!
 • U kan van 100 euro tot 1500 euro lenen
 • Bij akkoord geld binnen 24 uur!
 • Een gespecialiseerd klantenservice team is maandag t/m zaterdag beschikbaar!

Ga Naar Saldodipje.nl!!

Een Groter Bedrag Nodig?

Nederlands Krediet Collectief Nieuw

Nederlands Krediet Collectief

Nederlands Krediet Collectief is de onafhankelijke specialist op gebied van geld lenen. Nederlands Krediet Collectief is gericht op besparen, herfinancieren en of het afsluiten van nieuwe leningen voor consumenten. Direct online regelen in 3 stappen, discreet, eenvoudig, transparant, en voordelig! Bij Nederlands Krediet Collectief kan men een lening afsluiten vanaf € 2.500 tot maximaal € 150.000. Er wordt een minimale looptijd van 12 maanden gehanteerd en een maximale looptijd van 120 maanden. Speciaal is het Hybride krediet een exclusief product van het Nederlands krediet collectief. Dit is een combinatie van een persoonlijke lening en doorlopend krediet voor hogere bedragen tegen zeer gunstige voorwaarden. Als huiseigenaar profiteer je bij een persoonlijk lening van een extra aantrekkelijke rente waarbij ook nog eens fiscaal voordeel te realiseren is! Het Nederlands Krediet Collectief bestaat uit drie ervaren dienstverlenende partijen. Door de inkoopkracht bundeling kunnen zij u altijd een scherpe rente aanbieden.

Altijd de scherpste rente en beste lening voorwaarden van Nederland!

 • Klant tevredenheidsgarantie, trustpilot 9,3!
 • Direct antwoord, binnen 20 minuten een offerte
 • Online geld lenen met gratis overstap service
 • Contact zoals de klant het wenst, telefonisch, per mail of per post
 • Altijd boetevrij aflossen op alle kredietvormen

Voorwaarden

 • geen BKR-codering;
 • geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB;
 • aanvragers zijn minimaal 21 jaar en niet ouder dan 70; Nederland woonachtig (nationaliteit)
 • inkomen minimaal 1400 netto;
 • geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband;
 • geen alleenstaande met WAO/WIA;
 • geen in- of thuis wonende;
 • geen zelfstandig ondernemers.

Ga Naar Nederlands Krediet Collectief!!

KredietSpotter.nl

KredietSpotter.nlKredietSpotter.nl helpt mensen met een oplossing die volledig aansluit bij hun persoonlijke wensen. KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan vinden met een effectieve rente op jaarbasis van 4,4%. KredietSpotter helpt u discreet met het kiezen van de goedkoopste persoonlijke lening. Schakel KredietSpotter.nl in om je te informeren over jouw ideale lening. In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door je gegevens en het gewenste leenbedrag in te vullen en op te sturen via de website. Daarnaast kun je ook op de website het maximale te lenen bedrag uitrekenen.

Ga Naar KredietSpotter.nl!!

De Leningmakelaar.nl

de leningmakelaarDe leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs. Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten. Met een persoonlijke lening van De Leningmakelaar kiest u voor zekerheid in combinatie met de laagst mogelijke vaste rente vanaf 5,3%. De Leningmakelaar vraagt wel om een toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) uit te voeren.

Ga Naar De-leningmakelaar.nl!!

Een Kredietkaart Nodig?

Visa World Card

Visa World Card

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan. Nu de Visa World Card nú het eerste jaar gratis en met € 50,- cadeautegoed! Of vraag een Special Cards aan U profiteert van dezelfde voordelen als bij de Visa World Card. Daarnaast draagt u met de Visa World Panda Card het Wereld Natuur Fonds (WNF) een warm hart toe. De Photo Card is een creditcard die u zelf ontwerpt met één van uw eigen foto’s.

Vanaf januari is de Wintersport campagne voor de Visa World Card gestart met als actie aanbod: 1e jaar gratis en 50€ cadeau

Waarom Een Visa World Card?

Met een creditcard van Visa kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. U rekent af met uw handtekening of door het intoetsen van uw pincode. In het buitenland kunt u bijna overal terecht met de Visa creditcard. Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard; Maandelijks online rekeningoverzicht met 180 dagen Aankoopverzekering en € 2.500,- extra bestedingsruimte en is volledig bank onafhankelijk;

U kunt een World Card aanvragen als u:

 • minimaal 18 jaar bent
 • in Nederland woont
 • een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd heeft
 • een netto maandinkomen heeft van minimaal € 1.150,-
 • een (mobiel) telefoonnummer heeft
 • geen negatieve BKR-registratie heeft

Ga Naar Visa World Card!!

Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

xxxDe voordelen van een Prepaid MasterCard zijn wereldwijd kunt u op 30 miljoen adressen met uw Prepaid MasterCard betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak. Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering. U vraagt een Prepaid MasterCard eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Prepaid MasterCard in behandeling. Vrijwel alle aankopen die u met uw Prepaid MasterCard doet, zijn allemaal automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook krijgt u standaard Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau

Geen BKR-toetsing (Omdat het een prepaid Card is en u zelf uw saldo op de Card kunt bepalen, vindt er geen financiële toetsing plaats. U komt in aanmerking voor de Prepaid MasterCard als u minimaal 18 jaar of ouder bent.
• Geen rente en verborgen kosten
• Altijd en overal inzicht in je uitgaven
• Anoniem betalen
• Ideaal om online games mee te kopen

Ga Naar de Prepaid MasterCard!!

Money2Go MasterCard®

Money2Go MasterCard

De Money2Go MasterCard® is voor iedereen. De kaart biedt je de voordelen van een creditcard, maar maakt het mogelijk je uitgaven te controleren en je budget in de gaten te houden. Je laadt gemakkelijk een tegoed op je kaart en kunt online en wereldwijd bij meer dan 33 miljoen acceptatiepunten betalen. De kaart is niet gelinkt aan je bankrekening en veiliger dan contant geld op zak. Voor het aanvragen van de Money2Go MasterCard® is geen BKR toetsing nodig. De Money2Go MasterCard® is ideaal voor vakanties in het buitenland. Je kunt de kaart wereldwijd gebruiken bij hotels, autoverhuur bedrijven, restaurants, boeken van excursies en nog veel meer locaties. Het grote voordeel is dat je de beste interbancaire wisselkoers krijgt voor je aankopen.

Geen BKR-toetsing
• Geen rente en verborgen kosten
• Altijd en overal inzicht in je uitgaven
• Anoniem betalen
• Ideaal om online games mee te kopen

Ga Naar de Money2Go MasterCard®!!

MasterCard Classic

MasterCard Classic

U wilt niet teveel contant geld op zak hebben? En toch de zekerheid en het gemak van een gunstig en wereldwijd geldig en efficiënt betaalmiddel? Dan is de MasterCard Classic precies wat u zoekt. MasterCard Classic is een kredietkaart met een standaard uitgavenlimiet van 2.500 EUR. Wanneer u aankopen doet of geld afhaalt met MasterCard Classic, gaat het bedrag niet meteen van uw rekening, maar op één vaste dag in de maand. De kaart wordt aanvaard door miljoenen handelaars, overal ter wereld en op het internet. Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw MasterCard Classic is 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. U kunt ook kiezen voor een verzekerde periode van 365 dagen.

Nu de MasterCard Classic nú het eerste jaar gratis en met € 25,- cadeautegoed!

Waarom Een MasterCard Classic?

 • Jaarlijkse Card-bijdrage is slechts € 14,95
 • Geen BKR-toetsing bij aanvraag
 • De limiet op de prepaid card is het positieve saldo
 • Altijd Inzicht op uw uitgaven met de gratis ICS App
 • Gratis 180 dagen Aankoopverzekering
 • Gratis Aanvullende Reisverzekeringen
 • Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie

Ga Naar MasterCard Classic!!

ABN AMRO Creditcard

abn amro ard

Een ABN AMRO Creditcard is ideaal voor op vakantie. U huurt makkelijk een auto en boekt eenvoudig een hotel. Maar een ABN AMRO Creditcard is ook handig voor uw online aankopen in binnen- en buitenland. Uw aankopen zijn vrijwel altijd meteen verzekerd. Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw MasterCard SecureCode goed geheim. U kunt uw openstaande saldo maandelijks terugbetalen, maar u kunt ook kiezen voor gespreid betalen. U betaalt bij aan ABN Amro elke maand 3% van het openstaande saldo, met een minimum van € 20,-

 • Wereldwijd en online betaalgemak
 • Vrijwel al uw aankopen verzekerd
 • Credit Card zonder extra kosten bij een betaalpakket

U betaalt veilig met een ABN AMRO Credit Card. Ook op vakantie. Als u nu een creditcard aanvraagt, krijgt u de Secrid Cardprotector ter waarde van € 24,95 cadeau. De ideale pasjeshouder voor al uw losse pasjes.

Waarom Een ABN AMRO Creditcard?

 • Jaarlijkse Card-bijdrage is € 0,- bij een Privé Pakket
 • Vluchtvertragingsverzekering
 • Altijd Inzicht op uw uitgaven met de gratis App
 • 180 dagen aankoopverzekering
 • Bagagevertragingsverzekering
 • Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie

Ga Naar ABN AMRO Credit Card!!

ANWB Visa Card

classiccard

Makkelijk en veilig betalen, ook voor je wintersport. Met de voordelige ANWB Visa Card betaal je makkelijk en veilig al je (online) uitgaven. Betaal er bijvoorbeeld je nieuwe ski’s mee dan zijn deze 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Ook de tankbeurt onderweg en je skipas betaal je eenvoudig met deze Card. Vraag daarom nu de ANWB Visa Card aan. Deze is nu het eerste jaar gratis én je ontvangt €20,- tegoed. Vrijwel alle aankopen die je doet met de ANWB Visa Card zijn daarmee tot 180 dagen verzekerd (na aankoopdatum) tegen schade, verlies of diefstal. Bij online aankopen kan het helaas gebeuren dat een bestelling niet wordt geleverd. Heb je de aankoop gedaan met je ANWB Visa Card, dan kun je aanspraak maken op de Aflevergarantie: Wordt een online aankoop niet geleverd dan krijg je je geld terug.
De ANWB Visa Card wordt vrijwel overal ter wereld geaccepteerd als betaalmiddel. Erg prettig, zeker in het buitenland. Met een minimale bestedingslimiet van € 2.500 heb je altijd voldoende geld op zak.Met een ANWB Creditcard betaal je veilig, makkelijk en snel. Bijvoorbeeld bij hotels, campings, tolwegen, tankstations, restaurants, of bij het shoppen tijdens een city trip.

 • Wereldwijd veilig en makkelijk betalen
 • Aankoopverzekering 180 dagen
 • Aflevergarantie: niet geleverd, geld terug

Met de ANWB Creditcard app kun je heel makkelijk je uitgaven met de ANWB Creditcard inzien. Ideaal om tijdens je vakantie controle te houden over je uitgaven!

Ga Naar ANWB Visa Card!!
kredietwaarschuwing-AFM

Top