Wilt u een minilening in België aanvragen, heeft u een onverwachte rekening ontvangen of heeft u gewoon snel wat extra geld nodig? Bij minileningaanvragen.com leent u geld op het moment dat u het nodig heeft.

Een minilening in België is bedoeld om een plotselinge financiële tegenslag op te vangen. Bijvoorbeeld als uw wasmachine het plotseling begeeft en u snel geld nodig hebt om deze te laten repareren. Of wanneer u een telefoonrekening direct moet betalen, omdat u anders zult worden afgesloten. Deze lening is niet bedoeld om consumptieve uitgaven mee te bekostigen. Een lening is alleen geschikt wanneer u binnen de leentermijn voldoende financiële ruimte hebt om het bedrag aan ons terug te betalen.

Let erop dat de looptijd van de lening, kort is. Maak een weloverwogen keuze en leen nooit teveel, zodat u binnen de looptijd kunt terugbetalen. Wij doen bij elke aanvraag een creditcheck en wanneer wij het niet verantwoord vinden om een lening te verstreken, zullen wij de aanvraag afwijzen.

Wat gebeurt er als ik niet binnen de termijn terugbetaal?

Wanneer u niet binnen de leentermijn terugbetaalt, ontvangt u van ons een aanmaning. De hoogte van de boete is afhankelijk van het bedrag dat u bij ons heeft geleend. Met het ontvangen van de boete krijgt u zeven dagen extra om de lening inclusief kosten en aanmaning te betalen. Wanneer u ook niet in staat bent binnen deze extra termijn van zeven dagen terug te betalen, dan ontvangt u nogmaals een aanmaning van ons. Opnieuw krijgt u zeven dagen extra de tijd om de terugbetaling te verrichten. Na de tweede aanmaning kan nog een derde aanmaning in rekening gebracht worden. Wanneer u een betaling verricht inclusief aanmaning kunt u na verwerking van uw betaling weer een nieuwe aanvraag indienen.